Palvelut


KAIKKI TAVOITTAVAAN SOMEEN


Some on mahdollisuus näyttää, mikä juuri sinun palveluissa ja tuotteissasi on erityistä. Autan luomaan kokonaisuuden, joka edustaa yrityksesi parhaita puolia, on osa kokonaistarinaa ja kohtaa uudet sekä vanhat asiakkaat kiinnostavalla tavalla.

Kerro minulle tavoitteistasi ja valjastan sosiaalisen median niiden tavoittamiseen.

SISÄLLÖNTUOTANTO


Sosiaalisen median sisällöntuotantoa pieniin ja suuriin tarpeisiin. Tarvitsetko opastusta alkuun pääsemiseen ja parhaat niksit tavoittavaan someen tai haluatko vapauttaa ajan oman osaamisesi täysipainoiselle hyödyntämiselle?

Tarjoan sisällöntuotantoa aina pienimuotoisesta tai tilapäisestä sisällöntuotannosta koko somen hallintaan ja moderointiin.

SISÄLTÖSUUNNITELMA


Koska kaikki ovat somessa, ei ole samantekevää miten yrityksesi siellä näkyy. Sisältövirta on loputonta, joten pienillä asioilla voit tehdä tunnistettavaa sisältöä, joka kertoo yrityksesi tarinaa. Milloin julkaista, mitä julkaista, miksi julkaista ja mitä sovelluksia käyttää.

Tarjoan strategista suunnittelua, konsultointia ja koulutusta niin sometaipaleen alkuun kuin sen syventämiseen, sekä autan laatimaan tavoitteitasi tukevan sisältösuunnitelman.

ANALYTIIKKA


Tunnetko sosiaalisen median lukusi ja osaatko hyödyntää niitä? Tiedätkö mitä kannattaisi seurata ja kuka oikeastaan onkaan seuraajasi – ja ennen kaikkea, tavoitatko aidosti potentiaaliset asiakkaat?

Autan ymmärtämään tavoitteidesi kannalta oleellisia lukuja ja sisällöntuotannossa hyödynnän analytiikkaa. Avainstatistiikan ymmärtäminen on yksi tekijä onnistuneessa kokonaisuudessa.

VAIKUTTAJAYHTEISTYÖT


Vaikuttajien kautta on mahdollista tavoittaa nopeasti ja tehokkaasti, ja oikeat vaikuttajavalinnat näkyvät myyntiluvuissa. Ei siis ole samantekevää, kenet valitsee edustamaan yritystäsi, eikä suuri seuraajamäärä aina tarkoita tehokkainta kanavaa.

Autan sinua löytämään juuri kohderyhmäsi tavoittavat vaikuttajat ja suunnittelen sekä toteutan tehokkaita vaikuttajakampanjoita erikokoisiin budjetteihin. Avullani maksat vain oleellisesta.

SOMEKUVAT


Miten yrityksesi visuaalinen maailma näkyy somessa? Kuvat kertovat tarinaa, joita sanat täydentävät. Kaipaako kuvapankkisi somekuvia tuotteista ja palveluistasi? Haluatko pitää somelangat omissa käsissäsi, mutta materiaalia puuttuu?

Kuvaan tuotteita ja palveluita somekulmasta, käsiteltynä yrityksesi visuaaliseen ilmeeseen sopivasti tai muokkaan tarpeisiisi sopivia somemateriaaleja tuntityönä.

LISÄKSI


Yritykselläni on käytössä laadukas verkosto omien alojensa freelance-ammattilaisia.

Tarvitsetpa toimituksellista sisältöä, liikkuvaa kuvaa, valokuvausta, kuvitusta tai vaikuttajia, saat tarvittavan onnistuneeseen kokonaisuuteen kauttani.

 • Hilkka Ahde

  Voin erittäin lämpimästi suositella Anna-Maria Arjastoa vaikuttavaan somemarkkinointiin. Yhteistyö Anna-Maria kanssa on ammattimaista, nopeaa ja tehokasta. Yhteistyökumppanina hän on osaava, luotettava ja ystävällinen.

  Hilkka Ahde
SOMEKOULUTUKSET
Syvetävää somekoulutusta osaamisesi lähtökohdista, yrityksesi tarpeisiin.

 • Yli 12 vuoden somekokemus
 • Kansainvälinen markkinoinnin koulutus ja vuosien alan työkokemus
 • Ei välikäsiä ja turhia kuluja
 • Olen nopea, joustava ja someaikaan tottunut
 • Ymmärrän somea syvällisesti ja katson sitä osana kokonaisuutta
 • Sitoudun löytämään juuri sinun yrityksellesi tehokkaimman tavan näkyä somessa
 • Tuon koko osaamiseni sekä verkostoni osaksi yrityksesi tavoitteiden saavuttamista
 • Toimin vastuullisesti ja läpinäkyvästi


Siksi

AMAI Media.