CocoVi

Food Market Herkku
18 heinäkuun 2019

CocoVi Superfoods


Työni CocoVilla sisälsi somekanavien hallinnan, kehittämisen ja sisällöntuotannon.

CocoVi koki mittavan pakkausuudistuksen, jossa sekä visuaalinen ilme että viestintä päivittyivät. Samalla uudelleensuljettavat pussipakkaukset vaihtuivat kompostoituviin pakkauksiin. Sosiaalinen media oli merkittävässä osassa uudistuksista viestimisessä ja CocoVin tarinan tuomisessa tähän päivään.

cocovi portfilio item 2
cocovi amai media 3
 
Loin CocoVille päivitetyn sosiaalisen median sisältösuunnitelman uusien tavoitteiden pohjalta ja tuotin sisällön kanaviin. Esittelin uudistuneen CocoVin vaikuttajille PR-lähetysten kautta ja teimme valikoitujen sisällöntuottajien kanssa yhteistyötä.

Instagram-tilin seuraajamäärät kasvoivat useilla tuhansilla kohderyhmään sopivilla seuraajilla sekä samalla kerryttivät arvokasta tietoa asiakkaista.

Olin mukana uudistamassa CocoVin nettisivuja ja pakkausten visuaalista ilmettä. Somesisällöntuotannon ohella vastasin nettisivujen päivityksestä sekä kuvasin materiaalia digikäyttöön, myös CocoVi Super5 ja Super Vegeproteiini -pakkausten annoskuvat ovat ottamiani, sekä oheinen resepti kehittämäni ja kuvaamani.

Kuvamateriaaliani hyödynnetään edelleen ja sen kautta pystytään viestimään sekä uudesta ilmeestä että tuotteiden monipuolisista käyttömahdollisuuksista raikkaalla tavalla.

cocovi portfolio item 1
 


Esimerkkejä julkaisuista ja kuvistani, lähde CocoVin somekanavat.