CocoVi

Instagram Stories -kuvaus
17 syyskuun 2019
Food Market Herkku
18 heinäkuun 2019

CocoVi Superfoods


Vastaan CocoVin somekanavien hallinnasta, kehittämisestä ja sisällöntuotannonsta.

CocoVi koki mittavan pakkausuudistuksen, jossa sekä visuaalinen ilme että viestintä päivittyivät. Samalla uudelleensuljettavat pussipakkaukset vaihtuivat kompostoituviin pakkauksiin. Sosiaalinen media oli merkittävässä osassa uudistuksista viestimisessä ja CocoVin tarinan tuomisessa tähän päivään.

cocovi-superfoodit
cocovi amai media 3
 
Olen luonut CocoVille päivitetyn sosiaalisen median sisältösuunnitelman uusien tavoitteiden pohjalta ja tuotin sisällön kanaviin. Esittelin uudistuneen CocoVin vaikuttajille PR-lähetysten kautta ja teimme valikoitujen sisällöntuottajien kanssa yhteistyötä.

Instagram-tilin seuraajamäärät ovat kasvaneet useilla tuhansilla kohderyhmään sopivilla seuraajilla sekä samalla kerryttivät arvokasta tietoa asiakkaista.

Olen ollut mukana uudistamassa CocoVin nettisivuja ja pakkausten visuaalista ilmettä. Somesisällöntuotannon ohella vastasin nettisivujen päivityksestä sekä kuvasin materiaalia digikäyttöön, myös CocoVi Super5 ja Super Vegeproteiini -pakkausten annoskuvat ovat ottamiani, sekä oheinen resepti kehittämäni ja kuvaamani.

Kuvamateriaaliani hyödynnetään edelleen ja sen kautta pystytään viestimään sekä uudesta ilmeestä että tuotteiden monipuolisista käyttömahdollisuuksista raikkaalla tavalla.

cocovi portfolio item 1
 


Esimerkkejä julkaisuista ja kuvistani, lähde CocoVin somekanavat.