#AMAIMEDIA

TÄYDEN PALVELUN SOMETOIMISTO

 
Toimittuani vuosia eri kokoisten yritysten markkinoinnissa, huomasin selkeän tarpeen: aidon ja ajantasaisen sosiaalisen median sisällöntuottamisen liiketoiminnallisesta kulmasta kiinni pitäen. Siten syntyi AMAI Media, täyden palvelun sometoimisto.

Vuosien kokemus tavoitteellisesta sisällöntuotannosta

Vahvuuteni tiivistyy pitkälle yli 13 vuoteen bloggaajana ja vahvaan uraan digi- ja somemarkkinoinnissa. Kuluneen vuosikymmenen aikana olen tehnyt useita kaupallisia sisältöyhteistöitä blogini kautta ja ostanut sekä suunnitellut niitä edustamilleni yrityksille. Olen toiminut sosiaalisen median tuottajana, jossa olen luovinut strategioiden, mainostoimistojen ja myyntitavoitteiden maailmassa. Näiden kokemusten myötä ymmärrän sosiaalisen median lainalaisuuksia, kehitystä, kuluja ja käyttäytymistä. Tiedän, mikä toimii ja miten tavoittaa erilaiset kohderyhmät.

Sosiaalinen media on väline kokonaistavoitteiden saavuttamiseen ja erityisen siitä tekee, että pienelläkin budjetilla voi oikein tehtynä saavuttaa paljon. Somen ei tule olla lisämeno, vaan oikein tehtynä se on lisätulo.

Visuaalista ja vuorovaikutteista sisältöä

Sosiaalinen media on nimensä mukaisesti vuorovaikutusta. Olen kiinnostunut kommunikaation nyansseista ja inhimillisestä vuorovaikutuksesta, ei siis ihme, että innostuin sosiaalisesta mediasta alana. Olenkin naurahtanut, että jos en olisi someammattilainen, saattaisin olla psykologi tai arkkitehti, mutta oikeastaan some on vähän molempia – ihmisen tavoittamista sekä toimivan kokonaisuuden suunnittelua.

Vahvuutenani vahvan ammattiosaamisen lisäksi on visuaalisuus. Valokuvaan, stailaan, kirjoitan ja sommittelen. Innostun niin pienistä kuin isoista projekteista. Lähestyn somea käytännönläheisesti ja ratkaisukeskeisesti. Tavoitteeni on löytää aidosti parhaat ja kustannustehokkaimmat tavat onnistuneisiin lopputuloksiin.

Tarvitsetpa sitten apua alkuun pääsyyn tai kokonaisuuden strategista suunnittelua tai tuotantoa, se onnistuu AMAI Median kautta.
 

AIDOSTI JA REHELLISESTI


Toimintatapani on tuottaa aitoa ja rehellistä sisältöä. Se ei tarkoita kaiken paljastamista, vaan juuri oleellisen kertomista. Sosiaalinen media on erinomainen väylä tuoda brändille syvyyttä ja sitouttaa, näyttää yrityksesi erityisyys.

Lähellä sydäntäni ovat eettisesti ja vastuullisesti toimivat yritykset. En kiillota yrityksesi kuvaa vaan tuon esiin sen parhaimmat puolet.

RÄÄTÄLÖITYJÄ KOKONAISUUKSIA

Autan yritystäsi löytämään sopivan strategian budjetillesi sopivalla tavalla. Sosiaalisessa mediassa hienoa on, että se skaalautuu pienistä tarpeista isoihin kampanjoihin. Ydin on osata käyttää panos viisaasti ja kohdentaa oikein.

Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

amai media kuvitus 1