Secret Wardrobe

Näkökulma
30 toukokuun 2019

Secret Wardrobe -blogi


Ensimmäisen blogipostaukseni kirjoitin 12-vuotta sitten, ja lifestyleblogini Secret Wardroben perustin yli 11 vuotta sitten. Näiden vuosien aikana olen tehnyt lukuisia sisältöyhteistöitä niin pienten kuin suurten yritysten kanssa, sekä ollut vuosia osa Bella-blogit -blogiportaalia ja vieraillut Anna-lehden bloggaajana.

Olen tottunut säännölliseen sisällöntuotantoon. Valokuvaan, kirjoitan ja sommittelen sivulle sopivat kokonaisuudet.

Blogini kautta olen tullut haastatelluksi mm. Ylen, Fazerin ja Me Naiset -lehden toimesta.


 
Blogissani panostan visuaalisuuteen ja haluan olla sekä oikeellinen että luotettava tiedon- ja inspiraationlähde. Yhteistyöni teen huolella ja koen erityisen tärkeäksi, että brändit sopivat blogiini, sillä uskon, että vain siten yhteistyö saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen.

 

Blogin vaikuttajayhteistyöyrityksiä:

mm. Sokos Hotels, Turkish Airlines, FAST, Vitabalans, Marks&Spencer, SLURP, Holiday Club, Lumene, Kalevala Koru, Poster Store, Raiski, Instrumentarium, Rauman kaupunginteatteri, Kauppakeskus Forum, Mukkulan Kartano, Cilla's, Myssyfarmi, Sunglasses Shop, Siluetti Spa, Sara H. -kauneushoitola, Visit Lahti, Viaplay, ACO, Biozell, Jurlique, Pivo, Tizziana, Tosti Asti, Unikulma, Lille Clothing, Yotuel, Change, Niemi, Nivea, Hestra, Veikkaus, Sunsilk, KappAhl, Emmy, Bella-puoti